حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمد+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

جلسه درویش و گل‌محمدی برای تعیین تکلیف مهاجم خارجی پرسپولیس| مقصر تعلل کیست؟

  • کد خبر: ۱۸۲۱۰۵
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۹
جلسه درویش و گل‌محمدی برای تعیین تکلیف مهاجم خارجی پرسپولیس| مقصر تعلل کیست؟
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با سرمربی این تیم دیدار خواهد کرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، رضا درویش طی ۴۸ ساعت آینده یک دیدار مهم با یحیی گل محمدی خواهد داشت تا در مورد شرایط تیم شان به گفتگو بنشینند.


محور اصلی صحبت‌های آن‌ها در مورد جذب مهاجم در تعطیلات لیگ خواهد بود. در این میان درویش خیلی امیدوار است که عیسی آل کثیر تکلیفش را سپاهان مشخص شده و بتواند یحیی را متقاعد کند تا به بازگشت این بازیکن رضایت دهد.
یحیی گل محمدی در تابستان چهار مهاجم تیمش را به دلایل مختلف از دست داد تا بتواند یک مهاجم خارجی جذب کند که در این امر ناکام ماند. در این میان هواداران پرسپولیس مهرداد خانبان آنالیزور یحیی را مقصر دانستند از این جهت که او از سوی این مربی ماموریت داشت تا فیلم بازیکنان معرفی شده را دیده و در مورد آن‌ها تصمیم بگیرد.
جالب اینکه این آنالیزور در یک استوری عنوان کرد که شرایط بد مالی باشگاه، پر بودن سقف قرارداد و نبود مهاجم خارجی با کیفیت باعث شد نتوانند بازیکن خارجی خوب به خدمت بگیرند. دلایلی که اصلا با رضایت هواداران پرسپولیس همراه نبود و آن‌ها همچنان خانبان را مقصر این اتفاق می‌دانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->